Faʻamatalaga a Kamupani
  • Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd.

  •  [Guangdong,]
  • Pisinisi Faapisinisi:Distributor/Wholesaler , Manufacturer
  • Faʻatau atu:91% - 100%
  • Certs:ISO22000, EMC, FCC, REACH, RoHS, TUV, VDE
Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd.
Aiga > Tala Fou > Auala e Filifili ai moli taumatau
Tala Fou

Auala e Filifili ai moli taumatau

Ona o le faaaogaina o vai inu ma vaipanoa i lalo o le vai, e iai manaʻoga maualuga i le galuega faasusu, anti-anti-Alki-Alka-Alki-Alkinity Rical ma isi itu o lamepa. O nei i latou ipu faiʻai e i luga o le maketi, o loʻo manaʻomia lava le suesueina o vaega o oloa saogalemu, amio mama, mama ma lelei, pe a uma le tau, o loʻo i ai uma, o loʻo i ai le tau, o loʻo i ai uma.


O lea foʻi ona filifili nei oloa inisinia oloa ae e tatau ona pulea le lelei o le oloa, eletise eletise, o le sili ona taua. A maeʻa, vai o le faʻatautaiga, ma le leaga o oloa e faigofie ona mafua ai olaga o tagata.

Ua fautuaina le filifiliina o tulaga nei mo le vaitaʻele o lamepa: multi-walproof (ma le maualuga o le countroproof tusi faʻamaonia o le IP68), o le tagata saogalemu o le tagata e itiiti ifo ma salafa o le porosi- tele, auaunaga olaga taimi, ma isi.

AQUA SWimming pool light


FUAFUAGA VAIASO Ac: E tele auala e faʻasupo ai e le tele o faiga, pei o VDDards Malosiaga le mafai ona totoina le malosi o le amumeni, lanu vaivai E tusa ma le matou kamupani e tusa ma le tulagavaivai, ma le alualu i luma o le vai malulu e mafai ona maua le vasega vevela faavaomalo a le IP68 vasega.

Voltage Design: O le oloa voltage e tatau ona maualalo voltage mamanu, o le lalolagi o le lalolagi maualalo voltage tulaga e tutusa ma le 36v, maualalo voltage saogalemu. O le vailaau o le vaitaʻele o le le mafai ona fesoʻotaʻi tuusaʻo i le eletise eletise (220v). O le mea e tatau ona tusia ai le 'aufaaliliu, pe o le a susunuina i fafo. O le leaga o le tasi e mafai foi ona i ai se faalavelave saogalemu.

O le puipuiga o le Rust Corroon: Faʻaaoga le Steinless Steel Mea, ae maise o le asostensic staneless steel, e masani ona faʻaaogaina ai le uamea , pei o le vai o le sami vai, masima vai (eg, o le vaitaʻele Vaitagata,


Faasoa atu i:  
Lisi o Mea e Faatatau Iloa

Mobile Website Faasino Upu. Sitemap


Faʻasalalau i La Tatou Lautusi:
Maua Manatu, Faʻatau, Special
Taulaga ma Tau Tele!

MultiLanguage:
Puletaofia © Copyright © 2024 Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Fesoʻotaʻi ma le Faʻatonu?Faletupe

O le a se mea e mafai ona ou faia mo oe?
Faʻafesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga