Faʻamatalaga a Kamupani
  • Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd.

  •  [Guangdong,China]
  • Pisinisi Faapisinisi:Distributor/Wholesaler , Manufacturer
  • Faʻatau atu:91% - 100%
  • Certs:ISO22000, EMC, FCC, REACH, RoHS, TUV, VDE
  • Faʻamatalaga:,,
Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd. ,,

Oloa

Home > Faʻatau > Vai taele > 3mm pol moli > Super Slim Walmage Poto Malamalama
·
1 / 8

Super Slim Walmage Poto Malamalama

Super Slim Walmage Poto Malamalama
Super Slim Walmage Poto Malamalama
Faʻafesoʻotaʻi nei
Faʻafesoʻotaʻi nei

Faamatalaga o oloa

Ultra-manifinifi sperpless steel pol moli
Oloa Valiega

Faʻalauiloaina a tatou Unra-manifiele laʻeʻe moliʻa paʻu, o se filogia atoatoa o aso nei mamanu ma alualu i luma tekonolosi. Fuafuaina e le mafai ona tuʻufaʻatasia i soʻo se vaitaele o le pov, o lenei vaitaele moli ofo atu i le sili atu o le malamalama a o le ofi i se paʻu, unobrusive talaaga. Poto masani le sili i le vaitaele moli ma lo matou faʻatinoga maualuga, malosi-lelei fofo.
Manatu Autu

Ultra-manifinifi mamanu:
Faatasi ai ma le mafiafia o na o ni nai millimeters, o matou tu manifinifi o mautinoa o le a le malamalama o le vai i luga o le vaitaʻele o le vaitaʻele e aunoa ma ni faʻafanua.

Maualuga-malosi na mafua ai le malamalama:
Faʻatulagaina ma le maualuga-lelei na mafua ai chips, o lenei vaitaele moli na te tuʻuina atu le malamalama, toniga lagona, mautinoa o tulimanu tulimanu o lau vaitaʻele e matagofie le malamalama o lau vaitaʻele e manaia

Muamua Shinless Steel Fausiaina:
Faia mai le maualuga-vasega sipena steelle, o lenei vaitaele malamalama ua fausia i le tafia o le harsh povr siosiomaga. O loʻo sosoʻo ma le faʻamalosi o le teteʻe i le teteʻe ma le ele ele, e faʻamautinoaina le tumau tumau.

Smart pulea filifiliga:
Olioli i le faigofie o le siʻosiʻomaga o le faʻamalologa ma le faʻaaogaina o le telefoni, faʻatagaina oe e fetuʻunaʻi le lanu ma pupula ma le faigofie, fausiaina le atoatoa o le manatu.

RGB lanu filifiliga:
O le faʻaalia o le HGB i le taʻitaʻiga, o le malamalama e mafai ona maua ai se lautele lautele o lanu. Filifili mai 16 eseese lanu ma tele o le dynamic moli auala e faʻalauteleina ai le faʻaleleia o lau vaitaʻele o le vaitaʻele.

Maualuga le malosi o le vai
Enisinia e faʻafetaui IP68 Faʻatotototomatitocces, O la tatou vaitaʻele e faʻamautinoaina ai galuega faʻamalieina pe a toto, saunia le filemu o le mafaufau ma le poto masani.

Malosiaga-lelei ma eco-faauo:
Mamanuina mo le maualuga o le agavaʻa tomai, o le taʻitaʻiga o leitio na faʻaitiitia ai le mana o le faʻaaogaina ao tuʻuina atu o le maualuga o le tau, fesoasoani ia te oe e sefe mai tau eletise.

Faigofie faapipiiina:
O le Ultra-manifinifi fausaga ua faʻatagaina mo faigofie ma vave faʻapipiʻi. E talafeagai mo ni ituaiga o vaitaʻele, e aofia ai ma eleele ma luga o vai vai.

GET IN TOUCH

If you have any questions our products or services,feel free to reach out to us.Provide unique experiences for everyone involved with a brand. we’ve got preferential price and best-quality products for you.

Auina atu le Suʻega
*
*

Lisi o Mea e Faatatau Iloa

Mobile Website Faasino Upu. Sitemap


Faʻasalalau i La Tatou Lautusi:
Maua Manatu, Faʻatau, Special
Taulaga ma Tau Tele!

MultiLanguage:
Puletaofia © Copyright © 2024 Shenzhen Poolux Lighting Co., Ltd. Ua taofia aia tatau uma.
Fesoʻotaʻi ma le Faʻatonu?Faletupe
Shelling Ms. Shelling
O le a se mea e mafai ona ou faia mo oe?
Talimalo i le taimi nei Faʻafesoʻotaʻi Fesoʻotaʻiga